raskoš na svakom koraku!

U kontroverzni srpski show opet je ušla i atraktivna Dubrovčanka, pogledajte kako izgleda luksuzno imanje na kojem će boraviti!

Aneli Ahmić Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

''Zadruga'' traje već osam godina, a iako se sada zove ''Elita'' koncept kontroverznog realityja je ostao isti. Tamo su ušli bivši nogometaši, pjevačice, starlete, reality zvijezde iz cijele regije.

U kontroverzni srpski reality ušlo je 50 kandidata, a ovo je čak osma sezona svima dobro poznate ''Zadruge'' ili po novom ''Elite''.

Na imanju u Šimanovcima, koje se nalazi nedaleko od Beograda smještene su čak dvije kuće - ''Bijela kuća'' i ''Kuća odabranih'', a upravo tamo kandidati će boraviti čak 10 mjeseci.

U subotu je ušlo 40 kandidata, a u nedjelju 10 koji imaju poseban tajni zadatak. Naime, oni će čak tjedan dana lagati drugim kandidatima kako bi im pomrsili račune. Upravo će tih 10 biti smješteno u ''kući odabranih''. Tamo imaju veliku kuhinju, prostrani dnevnik boravak te spavaću sobu. Od ''bijele kuće'' dijeli ih samo most.

Osim luksuznih kuća tu je i izolacija u kojoj će biti smješteni oni koji će biti kandidati za ispadanje, a tu je i veliko jezero i još jedna kućica koja je smještena na otočiću, pub, klub, ali i zatvor u kojem će završiti oni koji ne budu poštovali pravila.

U kontroverzni reality ove godine ponovno je ušla i Dubravčanka Aneli Ahmić, a i Mika Vasić koji je promijenio spol.

Više o tome pročitajte OVDJE.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Prekrasna majka Donne Vekić privukla je pozornost na tribinama u Osijeku, utakmicu Hrvatske pratila s mužem

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Vidin sin srca Hrvata ukrao je još 2018., sad je narastao i postao tatina kopija, bio je podrška u Osijeku!

Povezana vijest Celebrity Urnebesni Mika više ne izgleda ovako! Promijenio je spol, a sad ušao i u kontroverzni reality s dečkom

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna otkrio značenje objave koja je zabrinula obožavatelje: "Nikad ništa ovoliko nisam čekao u životu..."

Povezana vijest Nekad i sad Velika promjena imidža glumca koji je prikovao gledatelje za male ekrane, riješio se se duge kose!

Povezana vijest Celebrity Tko je atraktivna snaha Aljoše Asanovića? Dolazi iz poznate obitelji, a evo i čime se bavi!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS