strah od virusa

Dok slavna glumica opušteno snima u Italiji, njezina kolegica diže paniku: "Nemojte se rukovati"

Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Eva Longoria snima kratki film u gradiću udaljenom 25 kilometara od Rima što je zabrinulo njezine obožavatelje, a ona ih je umirila da nema razloga za brigu. Gwyneth Paltrow za razliku od nje diže paniku i boji se koronavirusa.

Dok veliki dio svijeta paničari zbog širenja koronavirusa, glumica Eva Longoria (44) opušteno snima novi film u Italiji. Eva, koju je proslavila uloga u seriji “Kućanice“, obratila se obožavateljima na Instagramu u utorak nakon što su ih ranije zabrinule njezine slike sa seta i vijest da je privatnim avionom stigla u Rim.

“Bok svima. Snimam u malom gradu u Italiji. Nisam blizu sjevera zemlje, hvala vam na vašoj zabrinutosti. Svi me zovu i šalju mi poruke o koronavirusu na sjeveru Italije. To je jako teško, ali mi smo puno dalje od toga“, rekla je glumica.

Longoriju su fotografirali ovog tjedna kako snima napete scene u šumi u gradiću Castel Gandolfo u kojima trči kroz raslinje i vrišti. Filmski set je udaljen 25 kilometara od Rima i glumica nije, kako se čini, zabrinuta za zdravlje.

Dok Eva uvjerava da nema razloga za brigu, njezina kolegica Gwyneth Paltrow (47) širi paniku. Glumica je objavila fotografiju na Instagramu i otkrila koliko strahuje od koronavirusa. Paltrow je na avionskom letu prema Parizu pokrila usta maskom.

"Na putu za Pariz. Paranoična? Razborita? Paničarka? Mirna? Pandemija? Propaganda? Paltrow će ipak spavati s ovim u avionu. Već sam jednom bila u ovakvom filmu. Čuvajte se. Nemojte se rukovati. Često perite ruke", napisala je Gwyneth.

Glumica je 2011.odigrala ulogu u filmu “Zaraza“ čija se radnja vrti oko širenja smrtonosnog virusa koji ubija ljude u nekoliko dana. Paltrow je utjelovila Beth Emhoff koja umre od virusa nekoliko dana nakon povratka s puta u Hong Kong.

Obožavatelji su preporučili glumici da se smiri i kako je histerična. “Nema potrebe za tolikom histerijom, nije kuga u pitanju", "Treba prati ruke, no stručnjaci kažu da maska ne pomaže", "Paranoična si, zaista", istaknuli su.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS