Vatreni nastup

Bujna Albanka u majušnom kostimu zapalila pozornicu Eurosonga i postavila ljestvicu visoko odmah na početku natjecanja

Ronela Hajati Profimedia 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Predstavnica Albanije na Eurosongu, pjevačica Ronela Hajati probila je led u prvoj polufinalnoj večeri vatrenim nastupom u oskudnom kostimu.

Natjecateljski dio Eurosonga 2022. u Torinu otvorila je predstavnica Albanije, pjevačica Ronela Hajati s pjesmom "Sekret".

Golišavim izdanjem i energični te jako senzualnim nastupom, bujna Albanka postavila je ljestvicu visoko odmah na početku prve polufinalne večeri, barem što se scenskog nastupa tiče. 

Inače, Ronela je rođena je i odrasla u Tirani u Albaniji, a sudjelovala je na raznim pjevačkim i plesačkim natjecanjima kao dijete prije nego što se ozbiljno počela baviti pjevanjem. Poznata je po svestranosti u svojoj glazbi, stilu i nastupima, što je pokazala i na Eurosongu.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

U prvoj polufinalnoj večeri nastupit će predstavnici 17 zemalja, među kojima je i naša Mia Dimšić s pjesmom "Guitly Pleasure", a u finale ih prolazi 10.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, pojavila se u javnosti nakon dugo vremena!

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Oglasila se shrvana obitelj Vidoja Ristovića: Stigli su nalazi obdukcije, a poznati su i detalji njegova posljednjeg ispraćaja

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS