potvrdila nagađanja

Hrabar potez: Kći Jackieja Chana sa svijetom podijelila intimo priznanje

showbuzz DNEVNIK.hr

Etta Ng objavom na Instagramu izazvala je golemu pozornost.

Etta Ng, 18-godišnja kći legendarnog Jackieja Chana, objavom na Instagramu potvrdila je glasine koje kruže već neko vrijeme. Etta je naime odlučila svima jasno dati do znanja da je lezbijka.

Ispod fotografije na kojoj pozira ispred pozadine u duginim bojama stavila je hashtagove #lgbt i #lesbian, a objavu je prvotno dopunila i eksplicitnim priznanjem. "U slučaju da niste shvatili, lezbijka sam", stajalo je u opisu fotografije koji je Etta iz za sada nepoznatog razloga brzo obrisala, prenosi newnownext.

 Etta je već neko vrijeme u vezi s 12 godina starijom Instagram-zvijezdom Andi Autumn, a nakon što je priznala da je lezbijka, stigla je i javna potvrda njihove veze."Nikada nisam upoznala osobu kao što je ona. Dala mi je slobodu da sve što mislim izrazim bez ikakvih presuda. Ona me u potpunosti razumije, a sve je bilo protiv nas. Konačno smo krenule u pravom smjeru. Hvala svima koji su nam pokazali ljubav i podršku. Zahvalne smo na svima na lijepim riječima i to nam daje snage ga se borimo za ono što je ispravno. Nastavit ćemo dijeliti s vama naše putovanje i nadamo se da će ono pomoći i drugima na njihovu putu. Idemo učiniti ovaj svijet mirnijim i s više razumijevanja", napisala je Andi uz zajedničku fotografiju na svojem Instagramu.

Jackie Chan nije se još oglasio o priznanju svoje kćeri, no s obzirom na to da se i sam u više navrata zalagao za prava LGBT zajednice, zasigurno će joj pružiti bezuvjetnu podršku.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS