Zbog nje ostavio kolegicu

Glumac pozirao u rijetkom izlasku sa suprugom ne puštajući je iz zagrljaja, a njihova ljubav ima zanimljiv početak!

Ethan Hawke i supruga Ryan - 3 Afp 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Glumac Ethan Hawke pojavio se u rijetkom izlasku sa suprugom Ryan na premijeri filma na Filmskom festivalu u Cannesu, a voljenu nije ispuštao iz ruke.

Glumac Ethan Hawke prisustvovao je premijeri jednog od filmova na Filmskom festivalu u Cannesu, a pred fotografima se pojavio s dugogodišnjom suprugom Ryan, koju nije ispuštao iz zagrljaja.

Hawke je za tu priliku odjenuo plavo odijelo, dok je njegova supruga nosila crnu čipkastu haljinu.

Ovaj par nije skrivao svoju ljubav, pa se tako pred fotografima nekoliko puta i poljubio, a glumac je voljenu cijelo vrijeme čvrsto držao u zagrljaju ispod svoje lijeve ruke.

Njegova supruga nije nimalo nalik ostalim suprugama slavnih glumaca, a itekako je zanimljiva njihova ljubavna priča.

Naime, prije Ryan Hawke je bio u braku s uspješnom glumicom Umom Thurman od 1995. do 2008. godine, a zajedno imaju troje djece, kćeri Mayu i Lenu te sina Levona.

Dok su djeca bila mala, a roditelji često bili zauzeti svojim glumačkim obvezama, djecu je čuvala upravo Ryan.

Čini se kako je glumčeva afera s dadiljom počela i ranije jer su pred oltar stali 2008. godine, a nekoliko mjeseci prije Hawke je finalizirao rastavu s Thurman.

I dok su mnogi prisiljavali glumca da prizna kako se s Umom rastao zbog prevare s Ryan, glumac je u nekoliko navrata za medije rekao da se njihov brak raspao zbog drugih pritisaka te da se veza nije mogla bazirati samo na seksualnoj vjernosti.

Otkad je u braku s Ethanom, Ryan je bila producentica nekoliko filmova u kojima je Ethan glumio, kao što su ''Blaze'' i ''First Reformed'', ali osim toga, rijetko se pojavljuje u javnosti i par svoj život drži poprilično privatnim.

Zajedno imaju dvije kćeri, Clementine Jane i Indianu, a od Ethanovo petoro djece, glumom se odlučila baviti jedino 23-godišnja Maya, koja je debitirala u vrlo poznatom filmu ''Little Women''.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Slatkim činom s Harryjem Meghan kopirala trenutak iz prošlosti koji je mnoge podsjetio na Dianu i Charlesa

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Bivši suprug jedne od najljepših žena na svijetu sreću je pronašao s plesačicom s kojom će uskoro dobiti dijete

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS