Veliki gubitak

Život poznate bosanske influencerice tragično ugašen u 25. godini: Uzrok smrti nepoznat...

showbuzz DNEVNIK.hr

Bosanska influencerica i fotografkinja Esada Okić iznenada je preminula u 25. godini života.

Mlada Esada Okić, influencerica i fotografkinja iz Bosne i Hercegovine, na društvenim mrežama poznatija i kao Ters Bosanka, preminula je u 25. godini života, te svoju obitelj i obožavatelje zavila u crno. 

Uzrok smrti još nije poznat, ali se prema neslužbenim informacijama navodi da joj je pozlilo te da je iznenada umrla, navodi Faktor.ba.

Njezin rodni Tešanj potresen je tom informacijom s obzirom na to da je istu večer kada je preminula objavljivala storije na svom profilu na Instagramu, na kojem je prati više od 11 tisuća ljudi. Samo nekoliko sati nakon što je objavila posljednji InstaStory - više je nije bilo. 

Esada je inače završila studij Komunikacijskog fakulteta u Istanbulu te je tijekom studija osnovala nevladinu organizaciju Istanbul&I, volontirala u raznim nevladinim organizacijama i predavala engleski jezik. Zbog njezina talenta za fotografiju ugostio ju je i turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan 2016. godine, kao predstavnicu Bosne i Hercegovine.

Brojni prijatelji i fanovi opraštaju se od nje na društvenim mrežama.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Priznala da muku muči s kilogramima, a onda zablistala u nikad pripijenijoj seksi haljini

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS