reakcije su podijeljene

Pamtimo ih iz popularnih domaćih showova, a sada su zajedno pozirale u donjem rublju pa upitale: "Koja je od nas najveća sramota?"

Kristina Penava Mandarina Nova TV 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Josipa Karimović, Kristina Penava i Ena Friedrich sprijateljile su se u showovima Nove TV i sada objavljuju zajedničke seksi fotke.

Josipu Karimović, Kristinu Penavu i Enu Friedrich domaća javnost upoznala je u popularnim showovima Nove TV "Ženim sina" i "Farma: More i maslina", a nakon sudjelovanja u njima razvile su prijateljstvo.

Tako su se već nedavno pohvalile jednom fotkom s druženja, a sada su ponovno pozirale zajedno u oskudnom donjem rublju.

"Koja je od nas najveća sramota ženskog roda i zašto baš ona? Da dam šansu i bogomoljcima da iznesu svoja cijenjena mišljenja", napisala je u opisu fotke bivša Playboyeva zečica Ena i izazvala podijeljene reakcije.

Neki su komentirali kako niti jedna od njih ne sramoti ženski rod, dok su drugi pisali da to rade sve tri, no svejedno su dobile hrpu komplimenata i lajkova.

Ena je jedina od njih tri koja je sudjelovala u oba spomenuta showa, dok Josipu pamtimo samo iz "Ženim sina". Penava se, pak, proslavila nakon što su njezine fotografije sa štanda s mandarinama obišle Hrvatsku, zbog čega je stekla nadimak Kristina Mandarina, a kasnije se natjecala u showu "Farma: Mora i maslina".

Kristina i Ena snage su udružile i na stranici za odrasle OnlyFans, čime su se pohvalile na svojim Instagrama i vrućim fotkama raspametile pratitelje.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Shakira iznenadila fotkom sinova koje ima s 10 godina mlađim nogometašem, svi se čude koliko su narasli, a na prvi pogled se vidi i na koga više sliče!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS