pohvalile se

Bivša Playboyeva zečica i Kristina Mandarina skupa ulaze u kontroverzni show poznat diljem svijeta?

Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 1 In Magazin 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ena Friedrich i Kristina Mandarina dale su naslutiti u svojim objavama na Instagramu da uskoro zajedno ulaze u show koji je izazvao kontroverze zbog tučnjava, žestokih svađa i seksa pred kamerama.

Bivša Playboyeva zečica Ena Friedrich (34) i Kristina Mandarina (22), kako se čini, ulaze skupa u kontroverzni srpski show "Parovi". 

Naime, pohvalile su se time na Instagram storyjima. "Gledamo se u petak 25.6. u 23 sata. 'Parovi'", napisala je Kristina i označila Enu. Zatim je Friedrich podijelila njezin story i samo dodala: "Vidimo se". 

"Parovi" se emitiraju od 2010. i jedan su od najdugovječnijih showova u Srbiji i šire. Reality je postao kontroverzan i o njemu se pročulo diljem svijeta zbog tučnjava, žestokih svađa i seksa pred kamerama. 

Inače, Ena i Kristina su prošle godine sudjelovale u popularnom showu "Farma" Nove TV. Bivša Playboyeva zečica je izašla prva zbog trudnoće i jer joj je doktor rekao da mora mirovati. U ožujku ove godine je rodila sina. 

Kristina se nedavno pohvalila da se vratila svom poslu na štandu koji ju je proslavio 2019. No sada ne prodaje agrume nego lubenice, trešnje i dinje kojima je sezona. 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS