Shrvale je emocije

Emotivna Pamela rasplakala se pred kamerama

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon samo jednog nastupa u showu 'Dancing With the Stars', ispala je bujna glumica Pamela Anderson koja svoje ispadanja i nije baš najbolje prihvatila.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Emotivna Pamela izjavila je kako ne želi biti prva osoba koja će ispasti iz showa, a kad se njezina slutnja ostvarila, glumica se rasplakala. 'Zeznula sam toliko stvari', rekla je svom plesnom partneru Tristanu MacManusu. 'Ples je bio vrlo emotivan, unijela sam dosta osobnih stvari u izvedbu i htjela sam da toga bude još', izjavila je.

>> Vječni predmet žudnje: S Pamelom se nitko ne može mjeriti!

Neupečatljiv nastup pripisala je nervozi i manjku iskustva. 'Mislim da emocije ponekad prevladaju i dosta sam putovala u zadnje vrijeme, vjerojatno sam trebala više vježbati. Trebala sam uložiti više truda i budem jer sljedeći tjedan imamo sjajan ples i stvarno želim doći do njega', zavapila je Pamela uoči odluke sudaca.

>> Pamela se skinula!

Međutim, ni to joj nije pomoglo – s najmanjim brojem bodova, Pamela je ispala iz showa i iako je prije same eliminacije naglašavala da se veseli prilici da ponovno zapleše, nakon ispadanja, sa suzama u očima, rekla je kako je očekivala takav ishod.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS