Dovoljno je zaradila

Svjetsku slavu stekla je sa samo 11 godina, zbog jedne uloge više nikad ne mora raditi ako ne želi

Emma Watson (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Emma Watson, zvijezda filmova o Harryju Potteru, odbija fotografiranje s obožavateljima jer ne želi da svi znaju njezinu lokaciju i s kim se druži kad to objave na društvenim mrežama.

Britanska glumica Emma Watson slavi 30. rođendan, a mnogi ju pamte kao Hermionu Granger iz serijala Harry Potter. 

Naime, tu je ulogu odigrala već s 11 godina i stekla svjetsku slavu. Vjerojatno nikada neće nadmašiti taj lik štreberice i prijateljice čarobnjaka Harryja Pottera koji su zavoljeli i djeca i odrasli. 

"Bilo mi je zastrašujuće što sam toliko slavna jer sam bila pod povećalom javnosti. Svi su me nešto ispitivali, a mene je strašio toliki interes koji su imali za mene", ispričala je Emma kako je biti dječja zvijezda. 

Svojedobno je rekla kako nakon uloge u franšizi Harry Potter ne mora više nikada raditi ako ne želi. Naime, zaradila je oko 60 milijuna dolara. 

Iako je Britanka, glumica se zapravo rodila u Parizu i nešto malo govori francuski jezik. Roditelji su joj odvjetnici, a razveli su se dok je bila dijete, pa je živjela s majkom i vikende provodila s ocem. Zbog razvoda roditelja ima i tri polubrata i dvije polusestre. 

Unatoč glumi Emma nije zapustila školovanje i išla je na fakultet u Americi tvrdeći da tamo veću slobodu pri odabiru kolegija. Glumica je prvostupnica engleske literature, a osim toga ima certifikate za instruktora joge i meditacije. 

Osim što je za Watson kada je bila dijete bio izazov odigrati Hermione, imala je poteškoća 2014. na snimanju filma "Noah". Naime, redatelj Darren Aronofsky zabranio je plastične boce s vodom na setu, pa je glumici pozlilo i dehidrirala je. No Aronofskyja to nije zabrinulo, nego joj je rekao da to iskoristi za ulogu. 

Inače, Emma odbija fotkanje s obožavateljima jer ne želi izgubiti svoju privatnost. "Netko to objavi i stavi našu lokaciju i ubrzo cijeli svijet zna gdje sam. Vide kako sam obučena i s kim sam. Ne volim da me prate", zaključila je.

  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS