Tko je on?

Je li konačno pronašla pravog? Zvijezda hit-filma snimljena kako ljubi misterioznog muškarca

Emma Watson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Emma Watson nije marila za poglede prolaznika dok je ljubila misterioznog muškarca na ulici.

Britanska glumica i zvijezda filmova o Harryju Potteru, 29-godišnja Emma Watson strastveno je ljubila misterioznog muškarca na londonskim ulicama, ne mareći hoće li ih netko vidjeti ili snimiti zajedno.

Emma nije mogla odoljeti da nakon zajedničkog ručka ne poljubi zgodnog mladića s kojeg je jedva skidala pogled, kao i osmijeh s lica prije nego što su se uputili u automobil koji ih je čekao.

Fotografije pogledajte ovdje. 

Nepoznati muškarac prvi je s kojim je Emma viđena nakon glasina da ljubi Dominica Piazzu, s kojim je posljednji put viđena u kolovozu, a imala je i kratku romansu s programerom Brendanom Iribeom, s kojim je također viđena ovog ljeta.

"Izlaze već neko vrijeme, smiješno je da je i prije njega također izlazila s programerom koji se zvao Brendan", izjavio je njoj blizak izvor za Daily Mail.

Emmu se ranije ove godine povezivalo i s glumcem Tomom Feltonom, koji je u filmovima o Harry Potteru utjelovio Draca Malfoya, i to nakon što su na društvenim mrežama objavili zajedničku fotografiju na kojoj ju on uči svirati gitaru.

Njezino je srce prošle godine bio osvojio i glumac Chord Overstreet, s kojim je u vezi bila šest mjeseci.

"Emma i Chord prvo su skrivali svoju vezu, no tada su se potpuno opustili. Provodili su zajedno puno vremena u Los Angelesu, gdje su i prvi put snimljeni. No stvari među njima ipak nisu funkcionirale i sada su oboje ponovno sami", izjavio je tada njima blizak izvor.

2015. godine bila je s producentom Robertom Aguierom, a 2011. s Willom Adamowiczem.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Modrićev suigrač objavio fotku na kojoj poziraju u minijaturnim gaćicama, Kovačić im poručio što misli o tome

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS