pogledajte

Ženski žestoko, a opet emotivno - od 'Vučice' do 'Stranca'

showbuzz DNEVNIK.hr

Emina je rock pjevačica iz Splita. Svoju glazbenu karijeru započela je zapaženim nastupima u tada popularnom Tv showu ‘Story Supernova Music Talents'.

Svoj prvi singl, 'Učini sve što moraš', snimila je u ljeto 2004., čime je započela uspješnu suradnju sa autoricom Jadrankom Krištof. Debitirala je na Splitskom Festivalu osvojivši prvu nagradu.

2010. godine Emina potpisuje ugovor za SixtySix Records iz Beča za izdavanje albuma!
Projekt je kreativno osmišljen u dvije varijante te je tako u ožujku 2011. objavljen album na hrvatskom jeziku pod nazivom “Cura od akcije”, a varijanta albuma na engleskom jeziku za inozemno tržište u lipnju iste godine pod nazivom “Take One”.

Potpuno ludilo među fanovima - Adele se vratila u velikom stilu

Emina nezaustavljivo radi pa nas je tako sada iznenadila spotom za pjesmu 'Stranac' s kojom se predstavila na 'Aurea Festu' u Požgi.

'Emina mi se javila, kao starom suradniku, da bi htjela ponovno nešto snimiti, u predahu stalnih gaža i nastupa po feštama sa svojim Apokalopso Bandom...
Smatram da je singl 'Stranac' logičan nastavak 'Vučice' jer je žestoka, a opet emotivna, 'ženska' pjesma u modernoj rock produkciji s elementima popa
', rekao je Marko Tomasović.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS