Primjećujete razliku?

U jednom danu izašla u haljini s grudnjakom i bez njega, svi se pitaju kamo su nestale obline koje su ju proslavile?

showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski prošetala sa i bez grudnjaka pa izazvala čuđenje jer se svi pitaju što se dogodilo s njezinim bujnim dekolteom.

Jedna od najtraženijih manekenki na svijetu Emily Ratajkowski vratila se kući u New York, nakon što je nekoliko mjeseci provela u karanteni na Zapadnoj obali, točnije u Los Angelesu, zbog pojave koronavirusa.

Koliko joj je nedostajao grad Emily pokazuje šetajući nekoliko puta dnevno njegovim ulicama, međutim oni koji su ju pritom susreli uočili su da i njima na njoj nešto nedostaje.

Naime, manekenka je proštela jednom u sportskom izdanju, šarenom topu ispod kojeg je nosila grudnjak i širokoj trenirci te pritom pokazala mišiće na trbuhu, no drugi je puta izašla u haljini ispod koje nije nosila grudnjak. Razlika se itekako vidjela, a mnogi se pitaju što se dogodilo s njezinim bujnim oblinama koje su ju proslavile diljem svijeta i kojima se Emily rado hvalila na društvenim mrežama te koliko zapravo koristi fotošop pri uređivanju istih.

No ono važnije, Emily je pokazala svima da je društveno odgovorna i ni u jednom trenutku nije skidala zaštitnu masku s lica, no fotografima koji ju prate na gotovo svakom koraku nije mogla promaknuti.

U karanteni je bila sa suprugom Sebastianom Bearom-McClardom s kojim je u braku posljednje dvije godine.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS