Izgleda bolje no ikad

Najseksi žena svijeta priznala: "Još dok sam bila s bivšim, znala sam da je moj suprug onaj pravi"

Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Emily Ratajkowski udala se za Sebastiana Bear-McClarda samo tri mjeseca nakon prekida s Jeffom Magidom.

Lijepa manekenka šokirala je obožavatelje kada se u veljači udala za glumca i redatelja Sebastiana Bear-McClarda.

Riječ je o 27-godišnjoj Emily Ratajkowski, koja se za Sebastiana udala tri mjeseca nakon što je prekinula višegodišnju vezu s glazbenim producentom Jeffom Magidom.

Vjenčanje je održano u gradskoj vijećnici u New Yorku, a tom prilikom lijepa brineta zasjala je u žutom odijelu te s crnim šeširom na glavi. Obožavatelje je o udaji obavijestila preko Instagrama, a sa suprugom je prvi put javno viđena tek nekoliko dana prije ceremonije.

Vijest je bila veliko iznenađenje jer nitko nije znao za par niti da je jedna od najseksi žena na svijetu prekinula s bivšim. Kasnije je otkrila da se ona i Sebastian poznaju već godinama, no dotad su bili samo prijatelji. A prilikom nedavnog gostovanja u jednom televizijskom showu manekenka je otkrila kako se nije htjela viđati sa sadašnjim suprugom dok je bila s Jeffom jer je između njih bila nevjerojatna kemija.

"Žene uvijek znaju koji je onaj pravi. Znala sam da se ne smijem družiti sa Sebastianom nasamo dok sam u vezi jer sam znala da je on taj. I sljedeća stvar koja se dogodila jest vjenčanje", iskreno je priznala Emily, koja je s Jeffom bila 4 godine te su živjeli zajedno. No to nije bilo to.

"Nisam bila mladenka s Pinteresta. Stalno snimam glamurozne kampanje, a ovo je bilo tako opuštajuće. Sama sam se našminkala i uredila kosu. Tako se osjećam najsamopouzdanije. Nisam imala vremena baviti se sa svime čime se inače bave mladenke. Nikada nisam bila takav tip žene", otkrila je u nastavku intervjua.

Podsjetimo, Jeff Magid ljepoticu je osvojio 2014. godine nedugo nakon njezina prekida s Andrewom Drydenom. Par je za prekid okrivio prenatrpane poslovne rasporede.

Svoju djevojačku večer Emily je imala s nekoliko prijateljica u jednom hotelu u New Yorku, a ističe da nikada nije bila sretnija. 

A to dokazuju i njezine najnovije fotografije. Naime, paparazzi su je snimili kako u Sydneyju uživa u sunčanju i kupanju, a isklesano tijelo pokazuje u minijaturnim bikinijima. Fotografi su je snimili i u nekim provokativnim pozama, a fotografije su naravno brzinom munje obišle medije.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Zastrašujuće fotografije sa zgarišta: Domovi slavnih potpuno su uništeni, razoran požar iza sebe je ostavio pustoš

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Nezaboravna izvedba: Erotske scene koje je snimila prije 22 godine dugo su se prepričavale

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Prije 23 godine snimila je jednu od najvrućih filmskih scena, a i danas je jednako seksi
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS