nema joj ravne!

Raskošni dekolte jedva je držao bujne atribute ove ljepotice, a onda se okrenula i otkrila još jedno iznenađenje!

Emily Ratajkowski - 5 Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Manekenka Emily Ratajkowski za prestižno događanje odabrala je dugu, zelenu haljinu s dubokim dekolteom i prorezom na leđima.

Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu Emily Ratajkowski ponovno je svojom modnom kombinacijom privlačila brojne poglede.

Naime, Emily je prošetala crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Veneciji. Tamo je rado pozirala fotografima u zelenoj haljini. Ipak, najviše pozornosti dobio je njen duboki dekolte zbog kojega su se istaknuli njezini atributi.

Kada se okrenula, haljina je krila još jedno iznenađenje pa je slavna manekenka pokazala i gola leđa.

Inače, manekenku nerijetko vidimo u atraktivnim izdanjima, a u svibnju se na utrci Formule 1 u Monaku pojavila bez majice. Više o tome pročitajte OVDJE.

Na prestižnom festivalu u Veneciji poglede je mamila i Angelina Jolie, a tko joj je tamo pravo društvo pročitajte OVDJE.

Stigla je tamo i Nicole Kidman, a svi su gledali u njeno zaleđeno lice, fotografije pogledajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naša olimpijka drastično je promijenila imidž, a pohvalila se i tko je zadužen za veliku promijenu, pogledajte kako joj pristaje!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Holivudski miljenik žena i 20 godina mlađa manekenka na luksuznoj jahti nisu se mogli obuzdati pa su pale slatke puse, mjesecima su skrivali vezu!

Povezana vijest Celebrity Monica Bellucci istaknula svu raskoš ženskih oblina dekolteom kakav čak ni na njoj još nismo vidjeli!

Povezana vijest Celebrity Angelina Jolie svojom je ljepotom sve oborila s nogu, no pažnju je privukao muškarac koji je stigao s njom!

Povezana vijest Celebrity Vječiti šarmer uživa sa svojom 17 godina mlađom suprugom upravo na mjestu gdje su se vjenčali, u njihov brak nije ni sam vjerovao: ''Rekao sam mu...''

Povezana vijest Celebrity Niti graciozna kreacija ovoga puta nije pomogla nekadašnjoj ljepotici, svi su gledali u njeno zaleđeno lice!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS