Zanimljiva ljubavna priča

Ova ljepotica ne skriva da je sadašnjeg muža voljela još dok je živjela s drugim muškarcem

Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Emily Ratajkowski pojavila se na premijeri filma ''Uncut Games'' na Filmskom festivalu u Torontu.

U braku su od veljače prošle godine, ali Emily Ratajkowski i producent Sebastian Bear-McClard djeluju kao da su tek jučer uplovili u bračnu luku.

Ovaj bračni par zajedno je stigao na premijeru filma ''Uncut Games'' na Filmskom festivalu u Torontu. Par je rado pozirao fotografima i izmjenjivao nježnosti, a Emily je ujedno i plijenila pažnju u izrezanoj crnoj haljini koja je otkrila njezin isklesani trbuh.

Ljubavna priča Sebastiana i Emily poprilično je zanimljiva.

Naime, jedna od najtraženijih manekenki današnjice za Sebastiana se udala samo tri mjeseca nakon što je prekinula vezu s Jeffom Magidom, s kojim je provela četiri godine, a i živjeli su zajedno.

Naime, vijest je o njezinu vjenčanju mnoge je iznenadila jer nisu znali ni da je prkeinula s Jeffom, ni da ima novog dečka. Da je u braku, Emily je svoje pratitelje obavijestila preko Instagrama kad je kratko napisala da ima iznenađenje i da se udala.

O ljubavi svog života progovorila je tek nekoliko mjeseci poslije vjenčanja. Otkrila je da muža upoznala prije nekoliko godina, još dok je bila u vezi, te da je već tada znala da je on ''onaj pravi''.

''Žene uvijek znaju koji je onaj pravi. Znala sam da se ne smijem družiti nasamo sa Sebastianom dok sam u vezi jer sam znala da je on taj. I sljedeća stvar koja se dogodila bilo je vjenčanje'', iskreno je rekla u jednom intervjuu.

Iako su mnogi mislili da će ovaj brak koji je brzinski sklopljen kratko potrajati, čini se da su se prevarili.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS