Uživaju u braku

Znala je da je on onaj pravi i dok je bila u vezi s drugim, a svoju ludu zaljubljenost ne skrivaju

Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Emily Ratajkowski udala se za Sebastiana Bear-McClarda svega tri mjeseca nakon što se iselila iz doma koji je četiri godine dijelila s bivšim dečkom Jeffom Magidom.

U braku su od veljače 2018. godine, no Emily Ratajkowski i producent Sebastian Bear-McClard djeluju kao da su tek jučer uplovili u bračnu luku.

No i ljubavna priča slavnih golupčića vrlo je neobična.

Naime, jedna od najtraženijih manekenki današnjice za Sebastiana se udala svega tri mjeseca nakon što je prekinula vezu s glazbenim producentom Jeffom Magidom, s kojim je provela ukupno četiri godine, a i živjeli su zajedno.

Vijest o vjenčanju mnoge je iznenadila jer nisu ni znali da je prekinula s Jeffom.

Da je u braku, Emily je obožavateljima otkrila na Instagrama kad je kratko napisala da za njih ima iznenađenje i da se sve dogodilo brzinski u jednoj gradskoj vijećnici u New Yorku samo uz kumove.

O ljubavi svog života progovorila je tek nekoliko mjeseci kasnije. Tada je otkrila da je supruga upoznala prije nekoliko godina, još dok je bila u vezi te da je već tada znala da je on "onaj pravi".

"Žene uvijek znaju koji je onaj pravi. Znala sam da se ne smijem družiti nasamo sa Sebastianom dok sam u vezi jer sam znala da je on taj. Sljedeća stvar koja se dogodila bilo je vjenčanje", iskreno je rekla u jednom intervjuu jedna od najljepših žena na svijetu, kojoj se iz prijateljstva dogodila velika ljubav.

Ipak, dio javnosti sumnjao je u uspjeh tog braka, no par je nedavno u New Yorku pokazao i dokazao da se ludo voli kao i prvog dana, i to u šetnji sa svojim kućnim ljubimcem, psom Colombom.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS