Cool i opuštena

Božica ljepote bujnih oblina čak i u ležernom izdanju uspijeva užariti ulice New Yorka

Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Emily Ratajkowski prošetala je svog psa u uskoj bijeloj haljini i oduševila izgledom.

Slavna manekenka Emily Ratajkowski poznata je po vitkoj liniji i bujnim grudima kojima voli mamiti komplimente fanova na Instagramu. 

Ovog puta lijepa Emily nije objavila golišavu fotku na Instagramu već je prošetala ulicama New Yorka. Zajedno sa svojim psom Colombom manekenka se uputila u šetnju osunčanim Manhattanom. 

Za tu je ležernu priliku Emily odlučila odjenuti usku bijelu haljinu midi dužine koja joj je savršeno istakla isklesanu liniju, a s obzirom da se radilo o haljini na kopčanje, nekoliko je gumbića ostalo strateški raskopčano kako bi dekolte ljepotice plijenio pažnju. 

28-godišnjakinja je oko vrata nosila i ogrlicu koja je bila poklon njezinog supruga Sebastiana Bear-McClarda. Ogrlica ima dva privjeska, isprepletena slova S i R te fotografiju njihove malene obitelji koja uključuje sretni par i njihovog psića. 

Sebastian i Emily prvi puta su viđeni zajedno na Valentinovo prošle godine, a nakon samo dva tjedna veze su obznanili i kako će se vjenčati. 

Emily se proslavila u provokativnom spotu pjesme "Blurred Lines" Roberta Thickea, a kasnije se okušala i u svijetu glume. Njezin suprug Sebastian je producent i glumac. 

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Djevojčice su nekad ludjele za njim, a danas izgleda neprepoznatljivo i gotovo su ga svi zaboravili

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS