Malo se doradila

Možda je nekoga i uvjerila u to da je prirodna ljepotica, ali stare fotke govore više od riječi

Ellie Goulding (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Pjevačica Ellie Goulding napunila je 33 godine, a mi smo se prisjetili kako je nekoć izgledala,

Populrna britanska pjevačica Ellie Goulding danas je udana 33-godišnjakinja koja se skrasila te su dani ludih tuluma i mijenjanja ljubavnika daleko iza nje. Ova plavokosa dama dobro je poznata pripadnica svijeta slavnih i bogatih, a proslavila se prije desetak godina kada je počela izbacivati jedan glazbeni hit za drugim. 

Svi pamte i još uvijek pjevuše njezine najveće hitove poput pjesama "Burn" i "Love Me like You Do", no malo tko se sjeća kako je ona izgledala na samom početku svoje karijere. Naime, danas je Ellie savršeno fit žena punih usana i bujnih oblina, no nije uvijek bila takva. 

Iako se pokušava prezentirati kao jednostavna i prirodna djevojka iz susjedstva i buntovnica, od njezine prirodnosti nije mnogo ostalo, a to je itekako jasno ako pogledate njezine stare fotografije.

Tada Ellie nije imala bujne usne niti je toliko polagala u održavanje savršene linije, a ni jagodične kosti na licu joj nisu bile izražene kao što su to sada. Sveukupno, iz jednog pogled na fotke iz njezine mladosti i one danas, jasno je jedno - plastika i fotošop zamijenili su prirodnost. 

Mnogi su Ellie smatrali vrlo privlačnom od samih početaka njezine karijere, pa se tako danas mogu čuti komentari kako joj silne korekcije i dorade kod estetskog kirurga uopće nisu bile potrebne, no čini se kako su nesigurnosti pjevačice prevagnule, pa se ipak izoperirala. 

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Fotka vrijedna pola milijuna lajkova: Luka Modrić oduševio prizorom kakav se rijetko viđa

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS