Prepoznajete li ju?

Ella Dvornik i nekada je bila brineta, no danas u tom izdanju izgleda zanosnije no ikad

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ella Dvornik prava je beauty kameleonka, a ponovno se pohvalila novom bojom kose.

Vjerojatno ni sama blogerica ne zna baš sve boje kose koje je nosila.

Ella Dvornik oduševila je više od 414 tisuća obožavatelja novom beauty promjenom koja je podrazumijevala novu boju kose.

Zapravo, poznata domaća blogerica vratila se u prirodnu smeđu boju te je doista neprepoznatljiva, ali u pozitivnom smislu. Ni mi, ali vjerojatno ni ona sama, ne zna koliko je točno boja imala na glavi tijekom posljednjih godina - od crvene i narančaste preko plave i sive.

"Vrijeme je za oporavak! Nakon godina experimentiranja s kosom, došlo je vrijeme da malo odmorim i vratim se na prirodno. Cure su me ošišale i pofarbale i sad više ne moram brinuti o izrastu. Kako vam se čini promjena? I koliko dugo mislite da ću izdržati? hahha", napisala je Ella pored selfieja za koji je dobila same komplimente.

"Izgledaš mlađe", samo je jedna od opaski koje je dobila 28-godišnja influencerica. Ipak, njezin joj je suprug Charles poručio kako izgleda kao gotičarka, dok joj je mama Danijela kazala kako joj je prirodna boja najljepša.

U našoj se galeriji prisjetite kako je Ella izgledala nekad kao brineta. 

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Zlobnici, odstupite! Nestvarno lijepa manekenka dokazala da i bez uljepšavanja izgleda bogovski

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS