''Što god to značilo...''

Ella Dvornik odlučno se obratila ekipi s Instagrama: "Došao je i taj dan, ne zovite me..."

Ella Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ella Dvornik podijelila je s pratiteljima da odlazi na godišnji odmor i da joj je plan totalno se isključiti jer joj je potreban kvalitetan odmor od svega.

Influencerica Ella Dvornik konačno je odlučila posvetiti vrijeme sebi i svojoj obitelji te se u potpunosti odmoriti od poslovnih obaveza.

Na storiju je podijelila fotografiju na kojoj piše "Ovaj korisnik treba dugi odmor od svega" te je na drugim pričama podijelila kako putuje s kćerkicama na otok Brač kod majke Danijele.

"Nemajka trenutak. Ja svojim curicama lažem da gore na trajektu nikad nije otvoreno i onda sjedimo u autu dok ne stignemo na odredište i boli me briga zato što ovo je puno bolje nego da ih hvatam po trajektu", objasnila je Ella na snimci iz auta.

Na sljedećem storiju priopćila je kako joj je zaista potreban duševni i psihički odmor:

"I došao je taj dan. Ja sam danas, službeno, na godišnjem. Što god to značilo, s obzirom na to da sama sebi isplaćujem plaću".

"Ella Dvornik ne postoji idućih mjesec dana. Mislim postoji, i dalje ću vas gnjaviti na storyjima, ali besplatno", našalila se sa svojim fanovima.

"Imam crve u guzici. Ako se pofarbam u crveno, znate da sam skroz pukla", dodala je, a zatim objavila izazovnu fotku u crvenom dvodijelnom badiću. U njemu je influencerica ponosno istaknula svoju istreniranu građu.

Njezini obožavatelji odmah su joj uputili lavinu komplimenata:
"O sestro slatka", "Goriš", "Kakav je osjećaj biti najljepša žena ikad", "Wow, dobro ti stoji ovaj kupaći".

1/38 >> Pogledaj i ovo +34 Celebrity Polugola Nives Celzijus pokazala je kako izgleda njen jutarnji trening, ali i otkrila jednu novost na sebi!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Šuput objavila seksi fotke s mužem Nenadom, na jednoj se strastveno ljube: ''Mi kad mislimo da nas nitko ne gleda!''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS