Ne skriva odlazak pod nož

Ella Dvornik našalila se na svoj račun zbog brojnih estetskih korekcija: ''Sve drugo, ako je išta ostalo, je prirodno...''

Ella Dvornik - 8 Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Ella Dvornik odgovorila je na jednu poruku pa se našalila na svoj račun zbog brojnih estetskih korekcija kojima se podvrgnula.

Ella Dvornik oduvijek je otvoreno pričala o svojim estetskim korekcijama i promjenama na tijelu, a ovog puta na svoj se račun našalila.

Naime, Ella je objavila fotografiju s prijateljima na kojoj su do izražaja došli njeni zubi, a netko joj je odgovorio: ''A j****e, svaka slika ti je izbeljena''.

Ella je na to brzo odgovorila na svoj način: ''Nije, samo su zubi umjetni'' i dodala sarkastični opis uz poruku: "Kad ti kaže da si prirodna ljepotica."

No tu nije bio kraj pa je u sljedećoj priči nastavila popis.

"I sise, i čelo, i usta, i oči, i kosa... Ali sve ostalo, ako je išta ostalo, je prirodno", napisala je dok je u pozadini svirala pjesma njenog oca ''J*be me se''.

Ella je o svim svojim pothvatima obavijestila pratitelje, a bila je na stavljanju keramičkih krunica, operaciji nosa, botoksu i filerima pa čak i coolsculptingu, odnosno zamrzavanju sala.

Podjsetimo, osim korekcija, Ella se voli ukrasiti i tetovažama, a nedavno je napravila jednu novu koju možete vidjeti OVDJE.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Kći pokojne Ene Begović izrasla je u pravu ljepoticu, a s mamom je provela samo 45 dana svog života...

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Severina nakon nastupa jaukala od boli, evo što joj se dogodilo: ''Isuse Bože, ljudi moji...''

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna na meti osuda zbog izjave o irskoj predstavnici na Eurosongu: ''Mislio sam da neću morati ovo komentirati, ali...''

Povezana vijest Celebrity Legendarni Rocky prisjetio se mladosti sa suprugom i posvetio joj objavu, a prije dvije godine umalo su se razveli!

Povezana vijest Celebrity Omiljena slatkica dala je ljubavi treću šansu, a pokazala je i raskošan prsten koji je bio izrađen specijalno za nju!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS