Još ju neće pustiti

Ella Dvornik ostaje u bolnici: Osjetila sam prve trudove, čuvaju me i paze

showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik danas se javila obožavateljima preko svog Instagrama. Objavila je fotografiju iz bolnice i poručila da je osjetila prve trudove.

Ella Dvornik objavila je novosti o svom zdravstvenom stanju. Nakon što je izazvala paniku među obožavateljima, objavivši da je završila u bolnici zbog povraćanja koje nije prestajalo, Dvornik se danas javila na svom Instagramu. Objavila je fotografiju iz bolnice i poručila da je osjetila prve trudove.

"Osjetila sam prve trudove, ali se sve smirilo i sve je u redu. Beba je još uvijek unutra", napisala je Dvornik iz jedne privatne poliklinike. Do termina još treba proći oko tri tjedna, no nije neobično da žene rode i ranije od očekivanog. Preporučili su joj mirovanje nakon trudova pa će ostati u bolnici još dan, dva. Već prvi trudovi bili su dovoljni da se Ella odluči na epiduralnu. Blogerica se nada da će beba ostati u trbuhu, ali i da će biti horoskopski strijelac - s njima se, kaže, bolje slaže.

Istaknula je i da je nakon povraćanja zvala bolnicu, gdje su joj rekli da vjerojatno ima gripu te da se ne brine. "Nešto nije bilo kako treba pa sam otišla u privatnu kliniku". Srećom, jer su ju zadržali i neće ju pustiti još koji dan, dok se ne uvjere da je sve u redu i da Ella može posljednjih par dana trudnoće provesti u svom domu.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS