Fotkao ju sin

Pozirala polugola na snijegu u 56. godini, a zadivila je sve osim slavnog voditelja koji je šokirao komentarom

showbuzz DNEVNIK.hr

Elizabeth Hurley na Instagramu je objavila fotografije na kojima polugola pozira na snijegu, a voditelj Piers Morgan komentirao ju je u emisiji "Good Morning Britain".

Glumica Elizabeth Hurley (55) još je jednom pokazala da su godine za nju samo broj.

Na svojem Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira na snijegu odjevena samo u gaćice i jaknu kojom je jedva prekrila grudi.

"Kako sam mogla odoljeti", napisala je glumica u opisu golišavih fotki koje je snimio njezin 18-godišnji sin Damien.

Svojim tijelom u 56. godini života Liz je oduševila stotine tisuća obožavatelja koji su je obasuli lajkovima i komplimentima, i čini se da je jedini kojeg nije impresionirala kontroverzni britanski voditelj Piers Morgan.

U emisiji "Good Morning Britain" šokirao je komentarom na Elizabethine fotke, a posebno ga je zgrozio jedan detalj.

"Da, izgleda fantastično, no što to radiš, Liz? Padne malo snijega i ti se odmah skidaš... I tko je snimio te fotografije? Tvoj sin, rekla si? Zar to nije jezivo?", kazao je u emisiji uživo, a iako je njegova suvoditeljica Susanna Reid brzo priskočila u obranu glumice, Piers je nastavio s komentarima.

"Kad gledam u ovo, pomislim na dvije stvari - prva je da izgleda sjajno. Što je i istina. No s druge strane je čudno da se netko u njezinim godinama skida gol na snijegu i traži sina da je fotka", zaključio je voditelj i naljutio mnoge gledatelje kojima je posebno zasmetao komentar o tome da se žene u pedesetima ne bi smjele fotkati gole, prenosi magazin Hello.

Inače, Hurley ja Damiena dobila s milijarderom Steveom Bingom, koji je preminuo prošlog ljeta.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Indira Levak pokazala dio svog pomno uređenog doma, do izražaja je najviše došao jedan poseban detalj

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS