nije zlopamtilo

Bivšem je oprostila skandal s prostitutkom, a onda je on nakon konačnog prekida postao krsni kum njezinu sinu

showbuzz DNEVNIK.hr

Elizabeth Hurley ima sina Damiana s bivšim dečkom koji ga nije htio priznati prije testa očinstva.

Glumica Elizabeth Hurley svake godine izgleda sve bolje i to dokazuje golišavim fotografijama, pa je teško povjerovati da će 10. lipnja proslaviti 55. rođendan. 

Lijepa Engleskinja glumačku karijeru započela je 1987. u filmu "Aria" i nakon toga odigrala nekoliko nezamijećenih uloga. Proslavila se 1997. u špijunskoj komediji "Austin Powers: Tajanstveni tajni agent", a zbog toga je bila izložena i kritikama jer je dio javnosti smatrao da je sramota što se glumica iz zemlje iz koje potječe William Shakespeare može pojaviti u takvom filmu.

"William Shakespeare obožavao bi Austina Powersa", rekla je Elizabeth. Glumica se nakratko pojavljivala u nekoliko serija, a tek posljednjih godina ostvarila je zapaženu ulogu kraljice Helene u "The Royals". Elizabeth je najpoznatija po vezi s britanskim zavodnikom Hughom Grantom, koji se 1995. našao u skandalu zbog plaćanja usluga prostitutki.

Hurley mu je oprostila tu sramotu, a prekinuli su u svibnju 2000. nakon što su bili 13 godina skupa. Glumica ima jedno dijete, sina Damiana (18), kojeg je dobila s američkim biznismenom Steveom Bingom. Bing nije htio priznati očinstvo i tvrdio je da su imali kratku vezu tijekom koje su bili i s drugima ljudima. DNK test dokazao je da je biznismen Damianov otac i zanimljivo je da mu je krsni kum Grant, s kojim je ona ostala bliska prijateljica poslije prekida. 

Elizabeth se udavala jednom, za nasljednika obiteljskog posla tekstilom, Indijca Aruna Nayara. Par se vjenčao 2007. i razveli su se nakon samo tri godine braka. Glumica je rekla da se njihov brak raspao jer se Nayar nerazumno ponaša. Samo tri mjeseca nakon razvoda Hurley se zaručila s Shaneom Warneom, no dvije godine kasnije, u prosincu 2013. su prekinuli.

Osim glumom, Elizabeth se bavila i manekenstvom, a često se nalazi na listama najljepših žena svijeta. Krajem 1999. proglasili su ju najseksi ženom stoljeća. Dok je imala punk-fazu u životu, glumica je napravila 12 piercinga na ušima i jedan na nosu, no s vremenom je prestala nositi naušnice.

Hurley često pozira u golišavim izdanjima na Instagramu, na kojem ju prati 1,6 milijuna ljudi, a obožavatelje fascinira i njezin sin Damian, koji joj jako sliči. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS