prava umjetnička duša

Njezina je energija zarazna, no nečim je ipak podijelila mišljenja, a i sama priznaje: "Moja obitelj mi ne vjeruje"

Elena Naperotić predstavila se u sedmoj emisiji showa "Supertalent" pjesmom koju je sama napisala, a nije uspjela oduševiti samo jednog člana žirija.

U sedmoj emisiji showa "Supertalent" gledatelji su imali priliku upoznati mladu kantautoricu Elenu Naperotić čiji je nastup uspio podijeliti žiri.

Elana ima 19 godina i oduvijek je znala da želi nastupati i biti na pozornici, bez obzira o kojoj se izvedbenoj umjetnosti radilo, a talenata ima napretek.

"Otkad sam bila dijete, moja želja je bila biti pred publikom. Plešem, volim pisati, volim umjetnost, volim stvarati", pohvalila se prije nastupa.

S 5 godina je već počela trenirati ples u ljetnom kampu, a u 1. osnovne je krenula u plesni klub USB Poreč. Paralelno je započela i s privatnim satovima pjevanja. Još u 4. osnovne je rekla mami da će ona ići u školu van Hrvatske. Profesorica pjevanja joj je preporučila školu u Italiji i primili su ju nakon audicije. Na audiciji se tražilo i znanje baleta, što Elena nije imala, ali je imala bazu suvremenog plesa, koji je trenirala. Elena sada preko vikenda bude u Poreču, a preko tjedna u Italiji gdje ide u plesnu gimnaziju. Živi u studentskom domu, a s 14 godina, kada se preselila u Italiju, morala je naučiti biti samostalna.

U showu se požalila i kako od obitelji baš i nema veliku podršku.

"Moja obitelj mi uglavnom ne vjeruje kada im kažem što planiram napraviti od svog života. Moj tata samo želi da budem sretna, ali ne na taj način, tako da dok im ne pokažem da nešto mogu napraviti, neće ni vjerovati. Kažu mi da je jako velika konkurencija i da jako puno ljudi želi isto što i ja želim", ispričala je Elena.

Jako se voli natjecati, pogotovo u plesu te ganja svoje snove bez obzira na sve. U 3. srednje je sama išla na audiciju u jednu izdavačku kuću u Rim. Imala je 17 godina, napisala je 3 pjesme i trčala s kolodvora na jedan, pa na drugi taksi da bi dospjela na mjesto audicije i tamo je čekala do 2 ujutro.

"Čekam dan kad će biti neki veliki rezultat koji će ih ostaviti otvorenih očiju, to čekam, taj jedan rezultat, vjerujem da će se predomisliti", poručila je prije izlaska na pozornicu Elena koja za sebe kaže da je umjetnica koja se voli baviti i glazbom i plesom i fotografijom. Smatra se otvorenom, društvenom, tvrdoglavom, ljubaznom i osjećajnom.

Pjesmu s kojom se predstavila na Supertalentu napisala je sama, a to je ujedno i jedina njezina pjesma na hrvatskom jeziku.

Uglavnom piše na engleskom jeziku kojemu se sad želi posvetiti jer u Italiji koristi puno talijanski, a kaže da od najmanjeg osjećaja može napisati pjesmu.

"Elena draga, kako je ovo dobro bilo. Cijela ta pozitivna energija oko tebe je na tragu jednog novog vala hrvatske glazbene scene i sve te mlade cure ti mogu biti uzor. Ova energija apsolutno zaslužuje biti na pozornici", poručila joj je Martina Tomčić.

"Jako zanimljiv glas, zvuči mi kao tvoja iskrena priča i jako mi se sviđa, svježe je, jako lijepo", komentirao je Janko Popović Volarić.

"Pjesma ti je prekrasna, baš najozbiljnija pjesma, da upalim radio i čujem tvoju pjesmu pustila bih ju da svira", nije skrivala oduševljenje Maja Šuput.

Davor Bilman se, pak, nije složio s ostatkom žirija.

"Ja da sam ovu pjesmu čuo u autu vrlo vjerojatno bih ugasio radio ili premjestio stanicu", komentirao je, i jedini je Eleni dao "ne", no tri "da" bila su sasvim dovoljno da prođe dalje u show.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS