snima film u susjedstvu

Velika holivudska faca danima boravi u Beogradu bez da je gotovo itko to znao, no sada ga je odala fotka iz Teslina muzeja!

Edward Norton (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Glumac Edward Norton posjetio je Muzej Nikole Tesle u Beogradu i fotografirao se s osobljem.

Glumac Edward Norton pridružio se kolegama Danielu Craigu i Kate Hudson na snimanju filma "Nož u leđa 2" koje se odvija u Beogradu.

Tamo je danima boravio gotovo neprimjetno, no sada ge je odala fotografija iz Muzeja Nikole Tesle koja je osvanula na Instagramu.

"Hollywood u Beogradu", napisala je na svojem Instagramu direktorica muzeja Ivona Jevtić uz fotku s Nortonom koja je izazvala lavinu oduševljenja.

Prije toga je objavila i jednu na kojoj je Kate Hudson, koja je muzej posjetila s kćerkicom Rani Rose, a uz nju je odala i kako se slavna holivudska plavuša ponašala. 

"Prelijepa Kate Hudson svojom je neposrednošću pokazala da, iako je toliko slavna, živi kao sav normalan svijet", nahvalila je glumicu.

Nortona je za vikend u centru grada susrela i novinarka portala Noizz.rs koja ga je, zbog maske i sunčanih naočala jedva prepoznala, a zatim je uspjela s njim izmijeniti nekoliko riječi i snimiti par njegovih fotki.

I Craig je u Beograd došao bez ikakve velike pompe i osiguranja, a sa sobom je poveo svoju 29-godišnju kćer Elle koju je dobio s bivšom suprugom Fionom Loudonom.

Nakon što odrade sve predviđene scene u susjednoj Srbiji, film se nastavlja snimati u Kanadi i SAD-u.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Janica Kostelić prvi put u javnosti sa sinom Oskarom, nije ga ispuštala iz ruku dok su zajedno pratili Alku

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Njihova ljubav možda nije preživjela, ali i više je nego očito da se i dalje dobro slažu, zajedno su uživali i u Sinju

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS