Pravi holivudski zavodnik

Eddie Murphy čeka deveto dijete s novom curom, a prva mu žena izgleda fantastično

showbuzz DNEVNIK.hr

Dok poznati glumac čeka rođenje devetog djeteta s mlađahnom curom, njegova prva supruga izgleda bolje nego ikad.

Izgleda kako poznatom komičaru osmero djece nije dovoljno, jer Eddie Murphy upravo očekuje deveto dijete s petom ženom. Ovaj 54-godišnjak iz prijašnjih veza ima dva sina, Erica s Paulette McNeely i Christiana s Tamarom Hood.

 

Njegov prvi brak s modelom Nicole Mitchell Murphy trajao je 12 godina, a ona mu je rodila petero djece, četiri kćeri i jednog sina. I dan danas nikome nije jasno kako je Eddie uspio osvojiti seksi Nicole, koja možda ima 48 godina, ali izgleda upola mlađe. Nakon rastave Nicole je sudjelovala i producirala reality show 'Hollywood Exes', koji je pratio njezin i život ostalih bivših žena poznatih glumaca i sportaša, a objavama na Instagramu apsolutno žari i pali.

 

Nakon rastave Murphy je bio u vezi s bivšom članicom Spice Girlsa, Melanie Brown, s kojom je dobio kćer koju nije želio priznati. Nakon obavljene DNK analize utvrdilo se kako Murphy je otac, ali odnos s kćer i nije baš ostvario. Od 2012. u vezi je s modelom Paige Butcher, koja je trudna, te će ovo biti Murphyjevo deveto dijete. Valjda će nakon toga stati malo na loptu.


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS