"Uživo je zgodnija"

Ecija sasvim iskreno o Sonji: ''Ovo je jedna od plesačica kojoj bi trebalo podmetnuti nogu, da si olakšam prolaz''

Ecija Ojdanić i Sonja Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ecija Ojdanić obožavateljima na Instagramu otkrila što misli o Sonji Kovač.

Hrvatsku glumicu Eciju Ojdanić uskoro ćemo gledati na pozornici showa Nove TV "Ples sa zvijezdama" u ulozi natjecateljice, u kojem će joj jedna od konkurentica biti i influencerica Sonja Kovač.

Početak showa se približava, pa se atmosfera opasno zahuktava na treninzima ali i na društvenim mrežama. Tako je Ecija na svom profilu na Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa Sonjom i otkrila što misli o svojoj protukandidatkinji.

"Ovo je jedna od plesačica kojoj bi trebalo podmetnuti nogu. Da si malo olakšam koji prolaz. A uživo je još i zgodnija. @xoxosonjakovac, pazi se mračnih hodnika", napisala je Ecija u šaljivom tonu uz objavljenu fotografiju na kojoj pozira sa Sonjom i plesnim haljinama cipelicama.

Do početka showa preostalo je još malo vremena i jedva čekamo vidjeti Eciju i Sonju u novim ulogama, kao i ostatak cijele plesačke ekipe. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Internet je uvjeren da na ovoj slici s Donaldom Trumpom nije Melania: Tko je onda ta žena?!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS