Sretna je!

Ecija Ivušić priznala vezu s bivšim nogometašem: "Mislila sam da se nikada nećeš pojaviti"

Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ecija Ivušić u sretnoj je vezi s Nikolom Pokrivačem.

Radijska voditeljica i novinarka 32-godišnja Ecija Ivušić na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju kojom se pohvalila koliko je zaljubljena i sretna. Ljubavni je život dosad skrivala od javnosti i medija, no čini se kako se ovih dana predomislila i s cijelim svijetom odlučila podijeliti vijest kako je u vezi s poznatim bivšim nogometašem 33-godišnjim Nikolom Pokrivačem.

"Ne želim zvučat dramatično ili tako nešto. Ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te moj N", napisala je Ecija na fotografiji na kojoj ona i Nikola razmjenjuju poljupce u plićaku na plaži u Vela Luci.

Baš kao ni Ecija, Nikola dosad nije otkrivao previše detalja iz ljubavnog života no, iza njega je 4-godišnji brak s bivšom suprugom Katarinom s kojom ima 5-godišnju kći Niku. Javnost je prije nekoliko godina potresla i vijest da nogometaš boluje od karcinoma limfocitnog tkiva kojeg je 2017. godine treći put hrabro pobijedio.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Nakon burnog razvoda od čovjeka koji ju je besramno ponizio, ovaj muškarac vratio joj je vjeru u ljubav

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS