Izlazak s ekipom

Gdje je Nikola? Ecija za reviju izabrala kratku haljinicu, ubojite noge prošetala u društvu prijatelja

Ecija Ivušić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ecija Ivušić na ELFS reviju u Novinarskom domu stigla je u društvu prijatelja.

Prošlog četvrtka u Novinarskm domu u Zagrebu održana je revija poznatog domaćeg dvojca ELFS.

Kao i svaki put, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić na jednom su mjestu okupili čitavu društvenu kremu među kojom je logično bilo najviše poznatih Hrvatica.

Radi se o jednoj od najpopularnijih domaćih revija koja se uvijek željno iščekuje, pa ne čudi da su se poznate dame itekako potrudile zablistati.

Među uzvanicima se našla i radijska voditeljica Ecija Ivušić u ljubičastoj haljinici iz nove kolekcije ovog modnog dvojca, a na reviju je stigla u pratnji voditelja Dalibora Petka te Ivane Mišerić.

S popularnom "palmicom" na glavi te ljubičastim ružem na usnama, po novom brineta blistala je u društvu prijatelja, dok njezinog dečka Nikole Pokrivača nije bilo na vidiku.

Čini se kako je nogometaš ima neodgodive obaveze i ovoga puta, jer nije bio ni na proslavi njezinog rođendana. Ipak, Ecija je nedavno objavila fotografiju na Instagramu za koju je napisala kako ju je "odobrio dečko".

Podsjetimo, par je vezu potvrdio ovoga ljeta fotografijom na kojoj se ljube u plićaku. 

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Za prelijepom Tinom svi su se okretali: Najpoznatija hrvatska plesačica ispod sakoa nosila samo grudnjak

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS