izgleda sve bolje

Prije 15 godina sve je oborila s nogu kao manekenka, a lijepa voditeljica i danas mami uzdahe

showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić karijeru je započela kao manekenka, a radila je kao TV i radijska voditeljica. Brojne obožavatelje često oduševi detaljima iz svog života.

Ecija Ivušić na domaćoj je medijskoj sceni već dugi niz godina, a ova 33-godišnja ljepotica karijeru je započela kao manekenka. Nakon studija novinarstva počela je raditi kao TV voditeljica 2011. godine, a sudjelovala je na brojnim projektima.

Danas Ecija često na svojim društvenim mrežama dijeli detalje iz svoga života, koje obožavatelji jedva dočekaju, a mnogi se slažu kako iz dana u dan izgleda sve bolje.

Ecijin ljubavni život također je često u centru pažnje, a prošle godine su svi pratili njezinu romansu s Nikolom Pokrivačem. Iako su zajedno uživali na moru, ljubav nije dugo potrajala te su prekinuli nakon samo nekoliko mjeseci.

Tijekom samoizolacije jednom je objavom posebno ganula fanove, a napisala je kako se boji da će ostati sama te da neće imati djecu. Svi su se složili da je lijepo sročila ono što je mori, no slavna ljepotica ne da se smesti. Pohvalila se kako je održavala formu tijekom cijele karijere te je dala do znanja da je spremna za nove pobjede.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Zanimljivosti Ne vole uloge koje su ih proslavile: Preziru ikonske likove koji su ih obilježili, a objasnili su i zašto

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS