svirao joj

Dvanaestogodišnji harmonikaš oduševio Nives Celzijus

showbuzz DNEVNIK.hr

Upoznala Filipa uz kojeg je i zapjevala Karanfile uživo. '

Karanfili su mi donijeli jako puno karanfila. Rekla sam svojim obožavateljima da mi uz cvijeće počnu nositi i vaze', rekla je Nives Celzijus na predstavljanju nove pjesme 'Inferno'.

Nives je bila gošća 'Glazbenog showa Dalibora Petka' na Narodnom radiju gdje je najavila rad na svom novom albumu, ali i nastup na festivalu MEF, 13. studenog gdje će nastupati uz bok Terezi Kesoviji, Alki Vuici, Radiju Luksemburg i brojnim drugim izvođačima.

'Spremam nešto posebno i bit će jako vruće', najavila je Celzijus.
Pjesmu Inferno skladala je sama, uz malu pomoć tekstopisca Faye. 'Nekad mi se dogodi da mi prvo padne na pamet neka rečenica, a onda na temelju toga napravim cijelu priču. Tako je bilo i ovaj put. Bilo je u mom životu dosta paklenih situacija, ali više su mene vodili kroz njih. Zato sam odlučila da ću napisati pjesmu u kojoj ću ja nekog odvesti u pakao', kaže Nives koja je završila i četiri razreda glazbene škole u kojoj je svirala obou.

Vatrena Nives izbacila novu pjesmu 'Inferno' - Ima li hit?

Trenutno radi na svom novom albumu, a prijavit će pjesmu i za Zagrebački festival.

'Pripremam jednu baladu, pravu žensku pjesmu. Mislim da će biti miljenica žena', najavljuje Nives, koju je Dalibor Petko iznenadio dovevši joj u studio dvanaestogodišnjeg harmonikaša Filipa Mujadžića iz okolice Crikvenice.
Naime, Filip je odsvirao pjesmu 'Karanfili' na harmonici i postavio video na Youtube, što je Nives vidjela i objavila na svojoj facebook stranici.

U studiju Narodnog radija Nives je po prvi puta upoznala Filipa uz kojeg je i zapjevala Karanfile uživo. 'Oduševio me. Već smo se dogovorili da ćemo pričekati još koju godinu da Filip poraste i završi školu, a onda ga čeka mjesto u bandu', rekla je Nives koja za tjedan dana snima videospot 'Inferno'.
U međuvremenu ju čekaju nastupi, na kojima svira svaki vikend. 'Ne znam zašto sam se prije borila protiv nastupa, misleći da me to ne zanima. Shvatila sam koliko me to veseli i kako je lijepo imati band iza sebe', kaže Nives Celzijus.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS