Spremni za Dreleta u štiklama?

"Gljiva je očito prepoznala da gospođa Neda i ja otprilike isto vibriramo, jednakim fizičkim intenzitetom"

TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 10 PR 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Peta sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato" donosi brojne transformacije, među kojima i one Damira Poljičaka, Maje Bajamić i brojnih drugih.

Iako se dojmovi od prve epizode pete sezone showa još nisu slegli, počinju se nazirati detalji nove epizode "Tvoje lice zvuči poznato". 

Za početak, veliki izazov čeka Davora Dretara Dreleta koji će nakon transformacije u Milu Kekina prvi put ući u ulogu jedne pjevačice, a za zadatak je dobio transformaciju u estradnu ikonu Nedu Ukraden.

"Gljiva je očito prepoznala da gospođa Neda i ja otprilike isto vibriramo, jednakim fizičkim intenzitetom", komentirao je Drele te primijetio da će ovaj nastup njemu biti veliki vokalni izazov.

TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 8 Foto: PR

Pobjednica prošlotjedne emisije Maja Bajamić ovaj će put izvesti hit Panjabi MC-ja, a s obzirom na jezik na kojem je pjesma "Mundian to bach ke", komentirala je: "Što ću ja s tekstom, što će tekst sa mnom? Ovo je definitivno jedna od stvari koju ne bih nikad odabrala, ali, evo, ona je odabrala mene."

TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 10 Foto: PR

Anu Vilenicu vidjet ćemo transformiranu u Kelis, a izvest će pjesmu "Trick me". "Dobila sam uputu da budem Massimo iznutra, a Kelis izvana", rekla je Ana ususret ovotjednoj emisiji.

TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 5 Foto: PR

"Neće biti lagano i poprilično me strah", dodao je. Freddieja Mercuryja za zadatak je dobio Matko Knešaurek, dok će Amel Ćurić u drugoj epizodi na jedan dan postati Josipa Lisac. Katarina Baban prvi put ulazi u cipele jednog pjevača, a za zadatak je dobila transformaciju u Rickyja Martina. Tina Turner opet dolazi u show "Tvoje lice zvuči poznato", a ovaj put zahvaljujući natjecateljici Paoli Valić Bekić.

Jedna od novosti pete sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" jesu duple transformacije u istu glazbenu legendu, i to na način da uz jednog kandidata nastupi i dijete transformirano u tu istu pjevačku zvijezdu, a o čemu je točno riječ pročitajte na novatv.hr. 

TLZP - Pripreme za drugu epizodu (Foto: PR) - 6 Foto: PR

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS