"nadam se da..."

Duško Tošić nakon razvoda progovorio o odnosu s Karleušom: "Meni je najbitnija stavka bila..."

Duško Tošić - 1 Duško Tošić/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nakon što je u javnost izišla vijest da su se Jelena Karleuša i Duško Tošić službeno razveli, sada se i sam nogometaš oglasio na društvenim mrežama.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša na svom je profilu na Instagram podijelila kako je potpisala papire za sporazumni razvod braka s nogometašem Duškom Tošićem, a sada se nakon nje oglasio i on.

"Nakon 16 godina braka sporazumno sam se razveo od majke svoje djece - Jelene. Sporazum je sastavljen obostrano i na zadovoljstvo svih, a najviše se odnosio na budućnost naše djece, što i je najbitnije. Sva naša zajednička nepokretna imovina pripast će našim kćerima Niki i Atini", započeo je Tošić.

"Također, svaka obveza mene kao oca i muške figure se podrazumijeva. Meni je najbitnija stavka bila da mogu provoditi vrijeme s našom djecom kad god sam u prilici i kad god poželim. Što se tiče mog i Jelenina odnosa, normalno je kada se razvod događa da postoji ljutnja, ali ja se nadam da će i to prestati jednog dana. Smatram da je Jelena dobra majka i dobar prijatelj i volio bih da ostanemo prijatelji koji su u dobrim odnosima zbog naše djece", dodao je.

"Jeleni želim sve najbolje i uvijek ću biti tu za majku svoje djece kao i za svoju djecu. Sve ružne stvari trebaju ostati iza nas, a jedino naša djeca trebaju ostati centar našeg svijeta kao što i jesu", zaključio je nogometaš u objavi koju je podijelio na društvenim mrežama.

Podsjetimo, par je u srpnju 2022. objavio da se razvodi. Bili su u braku 14 godina te imaju dvije kćeri, Atinu i Niku.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Minea je zbog ove modne kombinacije dobila brojne pohvale, a pratiteljima nije promakla ni njezina zavidna linija: "Manekenka!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Glamurozno izdanje zvijezde Kumova užarilo je društvene mreže, a nogu je tako lako izbacila kroz seksi prorez!

Povezana vijest Celebrity Kći Mije Begović pokazala je kako provodi vrijeme s kćerkicom, a danas ima poseban razlog za slavlje: "Živim najbolji život!"

Povezana vijest Celebrity Kraljevska obitelj čestitala je Harryju rođendan, evo što su javno objavili unatoč nesuglasicama!

Povezana vijest Celebrity Ella Dvornik čestitala Karleuši na razvodu pa se osvrnula i na svoj: "Da bar i ja to doživim, u rastavi sam tri godine..."

Povezana vijest Celebrity Ovako izgleda zgodni brat Donne Vekić, naša olimpijka pohvalila se njegovim uspjehom: "Ponosna seka..."

Povezana vijest Celebrity Karleuša se službeno rastala od Duška Tošića, evo kome je pripala imovina stečena u braku: "Druga strana nije imala drugačiji prijedlog..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS