pokazala i guzu!

Svjetska senzacija kosovskih korijena servirala gole grudi na crvenom tepihu, mrežasta haljina ništa nije pokrila!

Dua Lipa Profimedia 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Dua Lipa ostvarila je sporednu ulogu u filmu Barbie, na čijoj se premijeri u Los Angelesu pojavila u potpuno prozirnoj haljini.

Britanska pjevačica kosovskih korijena, 27-godišnja Dua Lipa, osim po hit-pjesmama, poznata je i po golišavim izdanjima, a sada je nadmašila samu sebe

Pjevačica se na premijeri filma "Barbie" u Los Angelesu pojavila u potpuno prozirnoj mrežastoj haljini ispod koje je obukla samo bijele tange, pa je tako na crvenom tepihu servirala potpuno gole grudi i stražnjicu.

Dua je samouvjereno pozirala fotografima, pokazujući svoje vitko i razgolićeno tijelo iz svih uglova, a fotografije pogledajte u galeriji.

Pjevačica je u dugo iščekivanom filmu o najpoznatijoj lutkici na svijetu ostvarila sporednu ulogu Barbie sirene, a otpjevala je i jednu od filmskih pjesama - "Dance the Night".

Dua je nedavno potvrdila i da je u vezi s 14 godina starijim redateljem Romanom Gavrasom, koji je prije nje ljubio njezinu najveću "suparnicu", pjevačicu Ritu Oru, koja također ima kosovske korijene.

Inače, njezini roditelji u Veliku Britaniju doselili su iz Kosova, a iako je rođena u Londonu, Dua Lipa se ponosi svojim podrijetlom i angažirana je u promicanju kosovske kulture.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Isklesani Ibrahimović glavna je tema kupača na plaži, a jedna tetovaža na nogometaševu razgolićenom tijelu posebno dolazi do izražaja!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Naša poznata influencerica podijelila je svojih top 10 kombinacija uoči dolaska dugo iščekivanog filma, a pratitelji su zbog toga dobili jedan zadatak!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS