"pali" milijuni lajkova

Jedna od najvećih zvijezda pobjegla s prijateljicama na odmor pa golišavim fotkama podigla temperaturu na društvenim mrežama

Dua Lipa PR 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Dua Lipa pobjegla je s prijateljicama na odmor te je zagolicala maštu mnogima fotkom u bijelom bikiniju i to nakon što je prekinula vezu s Anwarom Hadidom.

Pop-zvijezda Dua Lipa (26) podigla je temperaturu na Instagramu fotografijama kojima je pokazala kako s prijateljicama uživa na odmoru u britanskom Oxfordshireu. Pjevačica je pozirala u bijelom badiću ispred vile u kojoj odmara, a milijuni pratitelja dali su joj do znanja što misle o njezinu golišavom izadnju usred zime.

"Rastopit ćeš sav snijeg", "Baka Mraz drugačije izgleda na ovoj fotki", "Apsolutno predivna", "Kraljice", "Prevruća si", samo su neki od komentara koje je dobila. U tek sat vremena fotku je lajkalo preko milijun ljudi.

Dua Lipa je otkrila detalje odmora sa svojim prijateljicama, a čini se kako je sve rezervirano samo za žensko društvo i to nakon što se pojavila vijest da njezinoj vezi s Anwarom Hadidom došao kraj.

Inače, Dua i Anwar bili su zajedno skoro dvije godine, a na početku je skrivala njihovu vezu. Glasine da su skupa su se proširile u lipnju 2019. kada su procurile snimke na kojima slave njegov rođendan. Prije njega je Dua bila pet godina u vezi s chefom Isaacom Carewom.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Jedan od naših najpoželjnijih glumaca obnovio ljubavnu vezu s kolegicom, poznato je i kako su se ponovno zbližili

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS