Insta hit

Druga trudnoća, prvi selfi: Kim više nema što skrivati

showbuzz DNEVNIK.hr

Teško je ostala trudna, no izgleda kako joj druga trudnoća bolje pristaje.

Muku je mučila u prvoj trudnoći s malom North, no sada je reality zvijezda potpuno prihvatila čari majčinstva i uživa u svojoj drugoj trudnoća. Kim Kardashian već je otkrila kako ona i suprug Kanye West čekaju sina, a sada je podijelila i prvi trudnički selfi na Instagramu – u drugoj trudnoći.

Khloe Kardashian prava je seksi lavica: Sama objavila svoju fotku prije i poslije

'Potajno uživam u tračevima da sam glumila trudnoću jer sam izgledala tako mršavo. Pa, sada više ne mogu skrivati. 5 mjeseci (20 tjedana) i teža sam 9 kilograma', prošli je tjedan otkrila na Twitteru.

Izgleda i osjeća se jako dobro, a Kim je otkrila kako i dalje vježba. Posao ne smije čekati, pa redovito snima nove epizode obiteljskog reality showa. Upravo je Khloe u intervjuu za Complex magazin otkrila kako obitelj prate TV kamere od 12 do 16 sati na dan, šest dana u tjednu i to 6-8 mjeseci u godini. Osim toga, otkrila je nešto i o odnosu Kim i Kanyea.

Obline u XXL paketu: Slavna tijela koja podižu samopouzdanje

'Ono što mi se sviđa kod Kanyea jest to što je on želi 'podići', čini je boljom. Kim je prelijepa i sjajna je osoba, ljudi to ne mogu primijetiti jer su zaslijepljeni tim svijetom. Mislim da je muškarci žele kontrolirati i slomiti je, ali ne i Kanye', otkrila je Khloe.

Da je sestrinska ljubav jednako iskrena, Kim je pokazala objavivši fotku svoje mlađe sestre i poručila kako je jako ponosna na nju jer je pobijedila svoje komplekse. 'Kako dobro Khloe izgleda, naporan rad se isplati, jako sam ponosna na nju', poručila je Kim.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS