vidite li i vi sličnost?

Njezina imitacija scene orgazma iz kultnog filma sve je iznenadila, neki tvrde da je ista kolegica!

Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Najava nove sezone The Drew Barrymore Showa oduševila je brojnu publiku, a jedna scena posebno je svima zapela za oko.

Holivudska glumica Drew Barrymore u najavi za drugu sezonu svojeg talk-showa "The Drew Barrymore Show" prisjetila se poznatih trenutaka iz poznatih filmova. "Naše ljubavno pismo New Yorku kroz filmove koje obožavamo", napisala je Drew u opisu videa koji je objavila na društvenim mrežama ovoga tjedna.

Mnogima je za oko najviše zapeo trenutak kada je na komičan način rekreirala scenu iz filma "Kad je Harry sreo Sally" i orgazam Meg Ryan. Svi su se odmah složili i da glumica neodoljivo podsjeća na svoju stariju kolegicu zbog frizure koju je nosila za potrebe snimanja. Pojavila se i kao Melanie Griffith u filmu "Zaposlena djevojka" te kao Cynthia Nixon u filmu "Seks i grad".

Show Drew Barrymore počeo se prikazivati u rujnu prošle godine na televiziji CBS, a od onda je ugostila brojne poznate kolegice. Na samom početku showa rasplakala se pred kamerama te je priznala da se bori sama sa sobom. "Toliko se toga događa u mojoj glavi posljednjih dana zbog ovog showa. Ne volim sebe kao čovjeka i sve mi je vrlo teško", priznala je onda 46-godišnja glumica. Barrymore je priznala kako joj ponekad paše rasplakati se jer ima osjećaj da se onda sve posloži. "Puna sam mana i nisam savršena. Samo želim da ovo uspije. Želim dati sve od sebe", rekla je glumica.

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS