Dramatična transformacija

Odrezala kosu i nabacila 7 kila - Kakva promjena mlade ljepotice!

showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda serije 'High School Musical' Vanessa Hudgens skratila je svoju dugu kosu, nabacila nekoliko kilograma te doživjela transformaciju kao nikad do sada.

Glumica Vanessa Hudgens morala je proći dramatičnu fizičku transformaciju za ulogu u filmu 'Gimme Shelter' u kojem je utjelovila Apple, trudnu 16-godišnju beskućnicu koja pronalazi pomoć u gradskom skloništu.

Vanessa Hudgens: 'Samo zato što vas ljudi gledaju na filmu, ne znači da moraju znati sve o vama'

U filmu režisera Rona Krausa, također glumi i Rosario Dawson u ulozi njene majke, te Brendan Fraser kao njen bogati otac s Wall Streeta kojeg nikada nije upoznala.

'Bilo je zaista zabavno zato što rijetko dobijete priliku za tako nešto. Nabacila sam gotovo 7 kilograma, jela sve što sam htjela i skratila kosu. Ne žalim se. Bilo je oslobađajuće te me podsjetilo da – ako mogu učiniti to, mogu napraviti bilo što drugo', rekla je Vanessa za E!News o svojoj nevjerojatnoj transformaciji.

Dodala je i kako je pokušala biti što ružnija i tu preobrazbu primijeniti na stil hodanja, manire i boju glasa. 'Vidite njenu preobrazbu u nekog tko zapravo nađe ljubav te je osjeti po prvi put, a ništa nije moćnije od pronalaska ljubavi', rekla je glumica koja se proslavila u seriji 'High School Musical'.

Film 'Gimme Shelter' u srijedu je doživio svoju premijeru u Los Angelesu na kojoj se 25-godišnja Vanessa pojavila u dugoj crnoj haljini u kojoj je izgledala senzacionalno.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS