Prva dama estrade

Doris progovorila nakon dugih 10 godina i najavila veliki comeback

showbuzz DNEVNIK.hr

Brojna poznata lica iz svijeta politike, glume i estrade okupila su se na glamuroznoj zabavi u Splitu za koju se, proteklog vikenda, tražila pozivnica više.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Sve prisutne posebno je razgalio nastup prve dame hrvatske estrade Doris Dragović. Iako je tijekom posljednjih desetak godina izbjegavala novinare, lijepa Splićanka je ovoga puta ipak popustila i potiho nagovijestila svoj povratak. 'Bilo je toplo, bilo je dirljivo, a vi znate da ja ne volim puno pričat o svom radu, ja volim pjevat pa ćemo vam prišapnuti nešto čim se skuha do kraja', izjavila je pjevačica.

 >> Udaje li se naša najljepša manekenka?

Energična Tereza Kesovija svojim je vječnim hitovima digla sve na noge, a na upit za komentar na to da su joj njezini sugrađani zamjerili koncerte u Srbiji, dubrovačka diva odgovorila je: 'Bilo je svašta i izrečeno i napisano. Nadam se da su se ti ljudi malo primirili i da je došlo vrijeme razuma i da je došlo vrijeme kad moramo razmišljat o tome da u ovoj općoj krizi pronađemo nekog s kim ćemo moći radit, s kim ćemo moći privređivati, s kim ćemo moći stvarati neku bolju budućnost'.

 >> Najveći porok Nikole Karabatića

Najveću pažnju okupljenih plijenili su Jelena Rozga i Petar Grašo, koji su na zabavu stigli zajedno, a tko još nije mogao proći neopaženo, pogledajte u priloženom videu In Magazina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS