Prve fotografije

Daleko su raskoš i glamur: Majka Meghan Markle vratila se svom životu nakon kraljevskog vjenčanja

Doria Ragland (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Iako se pretpostavljalo da će se Doria Ragland, majka meghan Markle, nakon vjenčanja duže zadržati u Velikoj Britaniji kako bi pomogla svojoj kćeri da se aklimatizira u novu obitelj, do toga ipak nije došlo

Prošlo je već deset dana otkako su se princ Harry i Meghan Markle jedno drugom zavjetovali na vječnu ljubav.

Uz bivšu glumicu od njezine obitelji na vjenčanju je bila samo majka Doria Ragland, koja se nije dugo poslije svečane proslave zadržavala u Velikoj Britaniji. Naime, Doria se već vratila svom životu u Los Angelesu.

Doria Ragland (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Paprazzi su je snimili kako se vraća kući s uobičajenog odlaska na jogu. Iako se pisalo da će Doria ostati u Londonu kako bi pomogla kćeri da se aklimatizira na novu situaciju, do toga ipak nije došlo.

Doria Ragland (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

I dok Meghanin otac Thomas Markle, koji na vjenčanju nije bio zbog zdravstvenih problema, redovito o svojoj kćeri daje izjave u medijima, majka vojvotkinje od Sussexa zadire od tog načina promocije iako strani mediji pišu da će prvi ekskluzivan intervju dati slavnoj Oprah.

Također, Meghanina polusestra Yvonne ne prestaje istupati u medijima i komentirati novu članicu kraljevske obitelji te iznositi detalje o njezinom životu u javnosti. No kako se čini, princ Harry i Meghan odlučili su ignorirati sve negativno oko sebe i posvetiti se sebi.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS