''U pravim je rukama!''

Pogledajte kako naša Donna Vekić uživa s osvojenom medaljom: ''Ne puštam te neko vrijeme!''

Donna Vekić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Donna Vekić objavila je svoju fotografiju na Instagramu na kojoj pozira sa srebrnom medaljom dok plovi Jadranskim morem.

Donna Vekić nakon osvojene srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu požurila je natrag u Hrvatsku, a nakon par dana odmora otišla je na našu obalu.

Sad je objavila fotografiju na kojoj plovi brodom, a dok je u pozadini Jadransko more i hrvatska zastava, ona je ljubila medalju oko vrata.

''Ne puštam te neko vrijeme'', napisala je u opisu, a pratitelji su je u komentarima preplavili čestitkama.

''Zaslužila si!'', ''Samo pazi da ti ne padne u more'', ''U pravim rukama'', ''Samo ti lijepo uživaj'', pisali su joj.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Tri legende hrvatske glazbe Imotski su pretvorile u top-destinaciju: ''Thompson je zaslužan za ovu euforiju!''

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Evo tko je djevojka švedskog fenomena čije ime sada svi znaju, njihov poljubac nakon obaranja rekorda obišao je svijet

Povezana vijest Celebrity Zgodni brat Donne Vekić baš poput sestre može se pohvaliti zavidnim uspjehom, evo čime se bavi!

Povezana vijest Celebrity Donna Vekić potrčala roditeljima u zagrljaj nakon osvojenog srebra, suze radosnice nitko nije skrivao!

Povezana vijest Zanimljivosti Roditelji Donne Vekić bodrili su svoju kći s pariških tribina, vidno ponosni okitili su se i prepoznatljivim kockicama!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS