Izgleda nestvarno!

Atraktivna glumica iz ''Spasilačke službe'' ovako je izgledala u danima najveće slave, a i u 53. ima jednaku figuru

showbuzz DNEVNIK.hr

Donnu D'Errico pamtimo po ulozi u seriji "Spasilačka služba", a ova lijepa glumica nikada nije tajila da je bila na plastičnim operacijama.

Američka glumica Donna D'Errico najpoznatija je po ulozi u seriji "Spasilačka služba", a nekoliko desetljeća kasnije ova atraktivna glumica uspjela je održati mlađahni izgled.

Pojavila se na premijeri filma "Paparazzi X-Posed" u Los Angelesu te je šokirala mnoge svojim nestvarnim izgledom u 53. godini.

D'Errico nikada nije skrivala da se podvrgnula plastičnim operacijama, a prije tri godine je bila na zatezanju kože ruku, liposukciji te je sredila i trbuh operacijom. Priznala je kako je to napravila kako bi vratila svoju poznatu figuru koju je imala na snimanju serije "Spasilačka služba".

Glumica je inače bila u braku s rockerom Nikkijem Sixxom iz benda Mötley Crüe od 1996. do 2007. godine, a s njim je dobila kći Frankie-Jean Sixx. Par je imao turbulentni brak tijekom kojeg su zbog njegove ovisnosti nekoliko puta prekidali. Sina Rhyana D'Errica ima iz prijašnje veze.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS