Buran život

Vjerovali ili ne, ova plavuša nekad je bila prava ljepotica, a onda se unakazila operacijama

Donatella Versace i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nakon smrti Giannija Versacea modni imperij preuzela je njegova sestra Donatella.

Nakon što je njezin brat tragično ubijen 1997. godine, Donatella Versace preuzela je modni imperij.

Poznati modni dizajner Gianni Versace ubijen je ispred svoje vile u Miamiju 15. srpnja 1997. godine. Njegov ubojica Andrew Phillip Cunanan, navodi se kao "poremećeni obožavatelj homoseksualnih sklonosti", koji je na kraju presudio i sebi, 8 dana nakon ubojstva, no motivi su i dan danas nerazjašnjeni.

Nakon njegove smrti, modni imperij preuzele su njegova sestra Donatella i njezina kćer Allegra, koja mu je bila prava miljenica, a u trenutku njegove smrti imala je tek 11 godina, i pred kojima nije bio nimalo lak zadatak. No, da su to sposobne, djevojke su dokazale nekoliko mjeseci kasnije, kada su izbacile kolekciju, kojoj se naklonila i slavna Anna Wintour, urednica američkog izdanja Voguea, koja je u modnom svijetu poznata kao pravi strah i trepet.

Kako je sama jednom prilikom priznala, njezin tragično ubijeni brat, oblačio bi ju u svoje haljine, a zatim vodio po noćnim klubovima, unatoč činjenici da je tada imala samo 11 godina. "Od svih ljudi tamo, Gianni je bio najrazuzdaniji, a onda je povukao i mene pa sam ja postala razuzdanija."

Donatellin život su tako, osim mode i glamura, obilježili alkohol, kokain, antidepresivi, psihički slomovi, ali i brojne plastične operacije kojima se unakazila. 63-godišnja dizajnerica tako danas izgleda jako loše, a nitko ne može sa sigurnošću tvrditi što je sve radila na sebi.

Nedavno se tako plavokosa Donatella pojavila ruku pod ruku sa svojom muzom Irinom Shayk u Berlinu te nas još jednom podsjetila na daleku prošlost kada nije izgledala nimalo loše pa mnogi niti ne razumiju potrebu odlazaka pod nož, pogotovo ne u ovolikoj mjeri.

Koliko se nasljednica modnog imperija promijenila od početaka 2000-ih do danas, uvjerite se u našoj galeriji.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Ultrakratka haljina naše misice naljutila Hrvate: ''Za sve postoje granice dobrog ukusa, čisti promašaj''

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Zaljubljena Lana Jurčević na ludoj proslavi rođendana nije skidala ruke s dečka Filipa
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS