krv nije voda

Ovako izgleda zgodni brat Donne Vekić, naša olimpijka pohvalila se njegovim uspjehom: "Ponosna seka..."

Donna Vekić Donna Vekić/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Donna Vekić objavila je fotografiju s bratom Brunom, zajedno su pozirala pokraj zrakoplova kojim on upravlja.

Naša olimpijka Donna Vekić obradovala je obožavatelje najnovijom fotografijom sa svojim bratom Brunom.

"Ponosna seka", napisala je uspješna tenisačica, pozirajući pokraj zrakoplova kojim upravlja njezin zgodni brat.

Bruno se baš poput Donne može pohvaliti zavidnim znanjem i talentom. Naime, on je pilot te leti kao prvi oficir za tvrtku Air Pannonia.

2018. godine dobio je i nagradu na proglašenju najboljih sportaša Osječko-baranjske županije.

'Ponosna sam na njegov trud i uspjehe, radi se o vrlo zahtjevnom i kompleksnom školovanju', izjavila je svojevremeno ponosna sestra za Večernji list.

Otkrila je tad i da dolazi iz sportske obitelji.

'Da, u mojoj su obitelji svi sportski orijentirani iako nitko nije igrao tenis. Tata Igor se bavio nogometom, mama Brankica bila je atletičarka, a baka Lidija je bila profesorica tjelesnog odgoja. Tako da nitko posebno nije utjecao na to da ja počnem trenirati tenis. Kao mala djevojčica imala sam jako puno energije pa sam se počela baviti gimnastikom, a tek poslije sam probala tenis. Zavoljela sam taj sport i tu sam, evo, i danas. I zahvaljujem svim trenerima u mojoj karijeri koji su radili sa mnom i koji su zaslužni za moj razvoj. Naravno, uz moje roditelje', rekla je tad Donna.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Na trećem koncertu Baby Lasagne atmosfera je došla do usijanja, pogledajte spektakularne prizore na zagrebačkoj Šalati!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Ben Affleck i J.Lo snimljeni su zajedno na ručku usred razvoda, izgledali su prisno, a onda se pojavila prva bivša supruga!

Povezana vijest Celebrity Karleuša se službeno rastala od Duška Tošića, evo kome je pripala imovina stečena u braku: "Druga strana nije imala drugačiji prijedlog..."

Povezana vijest Celebrity Kraljevski fanovi iskopali su još jedan slatki detalj iz videa Kate Middleton, evo kako princeza zove sina Louisa!

Povezana vijest Celebrity Iskusni član MasterChef žirija najavio je novu sezonu koja počinje već večeras: ''Svaki put se iznenadim...''

Povezana vijest Zanimljivosti Pogledajte najnovije fotografije čovjeka čija je priča rastužila čak i njegove najbliže, jedva preživljava i odbija pomoć

Povezana vijest Celebrity Povijest se ponavlja? Nakon rasprodanog prvog, Aleksandra Prijović najavila je i drugi koncert u Splitu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS