dječak koji osvaja!

Dosad ga je znalo cijelo Đakovo, a poslije Supertalenta sigurno će ga zavoljeti i cijela Hrvatska!

Dominika Đulabića dosad je znalo cijelo Đakovo, a sad ga zahvaljujući Supertalentu poznaje i cijela Hrvatska.

Dominik Đulabić u showu Supertalent svojim je talentom pokušao impresionirati članove žirija i nadao se da će im se svidjeti.

Naime, ovaj desetogodišnjak u slobodno vrijeme proučava poznate youtubere koji proizvode zvukove automobila jer mu je to fascinantno, a bilo je zanimljivo vidjeti kako je predstavio svoj talent. 

''Kad bih ja bio gradonačelnik, promijenio bih da možemo staviti ovako tu bazen. Svi me ljudi poznaju u Đakovu. Ulicom kad šetam nekad naiđem na stotinu prijatelja. Oduvijek sam htio ići u vojsku da štitim državu. Čitam Bibliju jer je Biblija o Bogu, Bog je naša ljubav i kralj. Prijatelji su mi stalno govorili da se prijavim na Supertalent, plan mi je na stageu pozvati Fabijana da mu pokažem neke trikove zato što Fabijan je jako zabavan'', sve je ovo ispričao Dominik prije nego što je stao pred žiri Supertalenta, a kako je i najavio, na bini mu se pridružio Fabijan. 

Malo je reći da je žiri bio oduševljen energijom i karizmom Dominika. 

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Maja Šuput sa zelenom kosom? Njoj ništa nije problem probati, recite nam u anketi kako vam se sviđa!

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Iskreno priznanje djevojčice iz Supertalenta čijoj se snazi svi možemo samo diviti: ''Oprostila sam im i postala jača''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Maja Šuput sa zelenom kosom? Njoj ništa nije problem probati, recite nam u anketi kako vam se sviđa!

Povezana vijest Celebrity Preminuo poznati detektiv iz filma "Policajac s Beverly Hillsa", dugo se borio s rakom

Povezana vijest Celebrity Leonarda i Zvonimir Boban snimljeni na sportskom vjenčanju godine, ni Monica Bellucci ovo nije mogla propustiti!

Povezana vijest Celebrity Kolinda Grabar Kitarović dobila veliku ulogu u New Yorku, a svi su primijetili da blista u novim modnim izdanjima!

Povezana vijest Celebrity Ne prestaju nevolje za Moamera Kasumovića: Još jedna zemlja ga je stavila na listu srama!

Povezana vijest Celebrity Milana Vlaović plijenila je pažnju u javnom izlasku, pridružio joj se i suprug kojeg rijetko vidimo

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS