"Bez greške"

Domenica izbacila svoje glavne atribute u vrućim hlačicama, hvali je i poznata prijateljica: "Kakve noge mala ima!"

Domenica Žuvela Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Domenica Žuvela prošetala je svog psića u bombastičnoj kombinaciji koja je u prvi plan stavila njezine duge i zgodne noge.

Pjevačica Domenica Žuvela objavila je novu fotografiju na profilu na Instagramu, koja je pobudila lavinu komplimenata od vjernih joj obožavatelja.

Domenica je prošetala svog psića u kratkim traper-hlačicama i crop-top prugastoj majici, a na to je nosila bež baloner. Cijeli stajling upotpunila je kaubojskim čizmicama i minijaturnom okruglom torbicom. Visoki rep i sunčane naočale idealno su se uklopili u cijeli izgled. Ovaj modni odabir svu pažnju usmjerio je na njezine vitke i duge noge.

"hodaj.mp3", napisala je Žuvela u opisu.

Kolegica Jelena Žnidarić, javnosti poznatija kao Zsa Zsa, prva joj je uputila kompliment: "Kakve noge mala ima" te je dodala emotikon goruće vatrice.

Pratitelji su se također pridružili komentiranju pa su pisali:

"Duge noge za igranje", "Woow koji outfit, kakve noge", "Bez greške", "Prekrasne noge", "Slatkica", "Milina si", "Goriš".

Da zaista uživa u posljednjim zrakama sunca, dokazala je svojom prethodnom objavom u dvodijelnom tirkiznom badiću. U njemu je pokazala svoju zanosnu figuru, na kojoj joj mnoge žene zavide. 

"Sjena koja me prati već 6 godina", napisala je pozirajući na kamenu s pogledom na more, a društvo joj je pravio njezin pas.

Njezini obožavatelji i tada su joj uputili mnoštvo komplimenata: 

"Nisi realna", "Pas je čovjekov najbolji prijatelj", "Savršena", "Preslatka", "Prelijepa Domenica".

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Preporuke Procurio tajni plan princa Andrewa i Diane, urotili se protiv Charlesa jer mu jednu stvar nisu mogli oprostiti: "Bila su to mračna i čudna vremena"

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Žena koju zovu boginjom ljepote doživjela je neugodnu scenu tijekom šetnje, za sve je kriva spala naramenica!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS