oklijevala je

Nikad ljepša Domenica očarala izgledom na novoj fotki pa pokazala i jednu koje se srami: "To ne želite vidjeti"

In Magazin: Domenica Žuvela - 6 In Magazin 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Domenica Žuvela na Instagramu je objavila fotografiju sa seta showa "Ples sa zvijezdama" na kojoj pozira sređena i našminkana, pa je pokazala kako izgleda na vozačkoj dozvoli.

Pjevačica Domenica Žuvela jedna je od natjecatelja nove sezone showa "Ples sa zvijezdama" koji se vraća na Novu TV.

Na Instagramu je sada objavila fotografiju sa snimanja na kojoj pozira našminkana i odjevena u plesni kostim, a izgledom je očarala obožavatelje.

"Kakve oči", "Maco", "Bomba", "Wow", nizali su se komplimenti ispod fotke.

"Zašto mi recimo ovakva slika nije na osobnoj ili vozačkoj koju sam, usput, slikala odmah poslije trčanja na Marjanu - eee to (ne) želite vidjeti", napisala je Domenica u opisu, a onda je ipak odlučila pokazati i fotografiju s vozačke dozvole.

"Postoji legenda da stvarno postoji osoba koja voli svoju sliku na osobnoj ili vozačkoj??? Ja NE", poručila je uz video koji je objavila na svojem Tik Toku.

Domenica se zadnjih dana našla u centru pozornosti jer je bila kuma pjevačici Hani Huljić na njezinu vjenčanju s Petrom Grašom. Za tu je prigodu zablistala u plavom kombinezonu, a na svadbi nije mogla obuzdati emocije zbog najvažnijeg dana u životu svoje prijateljice.

Inače, uz Domenicu se u showu "Ples sa zvijezdama" ove godine natječu i Bojana Gregorić, Lucija Lugomer, Jelena Perić, Vlatka Pokos, Albina Grčić, Ivana Čuljak, Asim Ugljen, Pedro Soltz, Filip Vidović, Sandi Pego, Marko Petrić te Matija Lovrec.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Naša najseksi plesačica otkrila čime ju je osvojio šarmantni glumac: "Šalili smo se na račun toga nekoliko mjeseci"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS