Očaravajući prizori!

Domenica objavila video zbog kojeg su je prozvali sirenom, a oduševljenje nisu skrivali ni Luka Nižetić i Giuliano!

Domenica Žuvela Instagram 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Domenica Žuvela na Instagramu je objavila video u kojem roni u moru i oduševila brojne pratitelje, ali i kolege glazbenike.

Pjevačica Domenica Žuvela uživa u ljetnim radostima i na Instagramu časti obožavatelje prizorima koje su jedva dočekali.

Nakon što se pohvalila vitkom figurom u badiću, objavila je video koji je mnoge ostavio bez daha. Domenica se snimala dok je ronila u moru u mini bikiniju, a na očaravajuće prizore reagirali su i njezini kolege glazbenici.

"Wow", komentirao je Giuliano. "Ariel", poručio joj je Luka Nižetić, a i mnogi drugi su je usporedili s morskom sirenom. Osim Domenice, pratitelje je oduševilo i bistro more.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli D O M E N I C A (@dome.nica)

Inače, zgodnu pjevačicu ove smo godine imali priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je pokazala još jedan talent, a u emisiju u kojoj je ispala otkrila je i da ima dečka.

Iako je htjela ostati tajnovita po pitanju svojeg ljubavnog života, doznalo se i da je u dugogodišnjoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem s Korčule, a isplivale su i njegove fotke s fešte uoči vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić koje je na Facebooku objavio splitski restoran u kojem su slavili.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Hana Huljić pokazala kako izgleda mjesec dana prije poroda i u ljetnoj haljinici oduševila sve redom!

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Suprug Elle Dvornik pohvalio se da je smršavio čak 20 kilograma, no veliku transformaciju zamalo je zasjenila pozadina na fotki!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS